E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

"Bir Kitap Yolla Bin Çocuk Okusun" projesine BUSKİ’den destek

Buski Genel Müdürlüğü

Okul kütüphanelerinin sayısını ve kitap çeşitliliğini arttırarak okuma sevgisini aşılamak amacıyla Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisinin başlatmış olduğu "Bir Kitap Yolla Bin Çocuk Okusun" projesine bir destek te BUSKİ'den geldi.

Altyapı hizmetlerinde sunduğu başarılı projelerle alanında örnek bir kurum haline gelen BUSKİ Genel Müdürlüğü, Sosyal Sorumluluk projelerine gösterdiği duyarlı yaklaşımlarıyla da takdir topluyor.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisinin başlattığı "Bir Kitap Yolla Bin Çocuk Okusun" projesiyle geleceğin teminatı çocuklara okuma sevgisi aşılamak, kitap çeşitliliğini ve okul kütüphanelerinin sayısını arttırmak amacıyla sürdürülen projeye BUSKİ'de katkısını sundu.

BUSKİ ana bina girişine kitap kumbarası yerleştiren BUSKİ, çalışanlarından topladığı kitaplarla projeye katkı sağlayacak. Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık, BUSKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, gösterilen duyarlı yaklaşımdan dolayı BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç'e teşekkür etti.

BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Kent Konseyi Kadın Meclisine başlattıkları proje için teşekkür ederken, ''Bugün, öğrencilerimizin yararlanması için, Kent Konseyi ile müştereken başlatmış olduğumuz kitap toplama kampanyasına personellerimizin katılımlarını ve desteğini bekliyoruz'' dedi

Kampanyaya katılmak isteyenler kitap kumbarasını Bursa Kent Konseyi ve BUSKİ ana bina girişinde bulabilecekler. (02.02.2023)