E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ 'de masa tenisi heyecanı

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca, çalışanlar arasında birlik beraberlik ve motivasyonu arttırmak için düzenlenen ferdi masa tenisi turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor masa tenisi salonunda 1 Ağustos 2022 tarihinde başlayan turnuva, heyecan verici maçlara sahne oldu. 10 grup halinde toplamda 40 kişinin katıldığı ve dört gün boyunca devam eden turnuva, personeller tarafından oldukça ilgi gördü.

Yarı final ve Final maçlarıyla geçilen turnuvanın son gününde  Abone işleri Daire Başkanlığı personellerinden Ali Öztürk dördüncü, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı personellerinden Yusuf Fatih Çay üçüncü oldu.

Final Maçında ise Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı  Yapım ve İşletme Şube Müdürü Nurcan Aydoğan'ı mağlup eden Abone İşleri Dairesi Başkanlığı'ndan Burhanettin Demirel Turnuvanın şampiyonu oldu.

BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yedikardeş, tunuvaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ederken finale kalan yarışmacıları tebrik etti. Bu tarz sportif etkinliklerin kurum personeli arasındaki birlik ve beraberliği, aynı zamanda iş motivasyonunu arttırdığını ifade eden Yedikardeş, önümüzdeki dönemde de buna benzer faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. (04.08.2022)