E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ “SUTEKİN YILDIZI OLDU

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla geleceğe damgasını vurmaya aday projelere imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, fuar organizasyonlarındaki başarısıyla da dikkat çekiyor. İNFO Fuarcılık'ın organizasyonuyla 6-9 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen (2. Su Teknolojileri Fuarı)na katılan BUSKİ'nin standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisine sahne oldu.

Büyükşehir belediyeleri ile büyükşehir belediyelerine bağlı su ve kanalizasyon idareleri genel müdürlüklerinin yanı sıra su sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılımlarıyla gerçekleştirilen fuarda, sektördeki son teknolojik yenilikler, ziyaretçilerin bilgisine sunuldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Bursa’yı geleceğe taşıyan büyük projelere adını yazdıran BUSKİ, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininde gösterdiği üstün başarı ve atık suların bertarafında gerçekleştirdiği büyük çevre yatırımları ile örnek gösteriliyor.

BUSKİ’nin kuruluşundan bu yana günümüze gelinceye değin gösterdiği gelişim seyri ile çalışmalarının fuar ziyaretçilerine yazılı ve görsel materyaller eşliğinde tanıtımının yapıldığı BUSKİ standına yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldu. (11.09.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ