E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Emekli Personel İftarda Buluştu

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden 2013-2014 döneminde emekli olan 83 personel ile Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimleri

16.07.2014

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden 2013-2014 döneminde emekli olan 83 personel ile Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinden emekli olan personele, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Kuzey Teras’ta iftar verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, Büyükşehir Genel Sekreteri Seyfettin AVŞAR, Gemlik Belediye Başkanı Refik YILMAZ, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, Genel Müdür Yardımcıları Güngör GÜLENÇ, Talat ÖZEN, BUSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem YILDIZ, Osman ZENGİN ile daire başkanları ve şube müdürlerinin katıldığı iftar etkinliği, emekli personeli bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin ve BUSKİ’nin çeşitli birimlerinde hizmet vererek, emekli olan personelin, çalıştıkları kurumun başarısında büyük payları bulunduğuna işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, hizmetleri nedeniyle emekli personeli tebrik etti.

Nostaljik anıların renklendirdiği gecenin sonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE ve BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, aralarında 1. Hukuk Müşaviri Halil EKİNİL’in de bulunduğu 6’sı memur, 77’si işçi olmak üzere 83 BUSKİ emeklisi personele, teşekkür sertifikalarını takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ