E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

İleri teknoloji ile şeffaf ve güvenilir hizmet

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilme doğrultusunda, yetişmiş insan gücü kadar, teknolojinin de en son imkanlarından yararlanıyor. 

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilme doğrultusunda, yetişmiş insan gücü kadar, teknolojinin de en son imkanlarından yararlanıyor.

Kamu kurumu olmanın verdiği sosyal sorumluluk bilinciyle her bir BUSKİ abonesini, büyük BUSKİ ailesinin değerli bir ferdi olarak gördüklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, bunun da şeffaf, güvenilir hizmet anlayışını beraberinde getirdiğini vurguladı.

Son yıllarda teknolojiye yaptıkları yatırımla, hizmet kalitelerini daha da yükseltmenin çabası içerisine girdiklerini ifade eden ÇETİNAVCI, “Bu kapsamda vatandaşlarımızın abonelik işlemlerini, BUSKİ hizmet binası ya da ilgili şube müdürlüklerine gelmelerine gerek kalmaksızın, Alo 185 numaralı telefon hattı ya da 185@buski.gov.tr elektronik posta adresi üzerinden gerçekleştirme imkanı sağladık. Bununla birlikte ileri düzeyde uyguladığımız, ‘Veri Tabanlı Kontrol ve Gözetleme Sistemi’ (SCADA) aracılığıyla içme suyu arıtma tesisinden şebekeye verilen su miktarını, gelişmiş bilgisayar teknolojisiyle eş zamanlı izleyerek, kullanıcılara sürekli ve yeterli su temininde bulunmaktayız. Yine olası arıza ve olağandışı durumları, uzaktan izlemeli ileri teknoloji sayesinde anında tespit ederek, sorunun giderilmesini sağlayabilmekteyiz.“ diye konuştu.

Gezici tahsilat şubesi, e-ödeme ve otomatik ödeme noktalarının yine vatandaşa getirdikleri fatura ödeme kolaylıkları arasında bulunduğunu ifade eden ÇETİNAVCI, kullanıcıların BUSKİ’nin resmi www.buski.gov.tr internet adresine girmeleri durumunda; barajlardaki doluluk oranlarından su kesintisi uygulanan bölgelere, fatura üzerindeki kısaltmaların ne anlama geldiğinden su tarife ücretlerinin ne kadar olduğuna, içme suyu kalite izleme formundan su kalite raporlarına değin, geniş yelpazedeki konularda bilgiye erişebileceklerini de sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ