E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

İznik'te asfalt çalışmaları tam gaz

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi  BUSKİ Genel Müdürlüğü gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının ardından başlattığı sathi kaplama ve asfalt çalışmasıyla hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

BUSKİ Genel Müdürlüğünün, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla sürdürdüğü altyapı projelerinin bu seferki durağı İznik oldu. İznik İlçesi'nin Göllüce ve Çamoluk  Mahallelerinde daha önce gerçekleştirilen içmesuyu ve şebeke çalışmalarının ardından, asfalt ve sathi kaplama çalışması yapıldı.

Yapılaşmanın yoğun olmadığı yerlerde sathi kaplama çalışmasıyla, yapılaşmanın ve alt yapının bittiği yerlerde de sıcak asfalt kaplamalarıyla, hizmetleri Bursa'nın her köşesine ulaştırmak isteyen BUSKİ Genel Müdürlüğü, projelendirilen altyapı çalışmalarının yanında zemin iyileştirme çalışmalarına da büyük önem veriyor.

Kış aylarına girmeden asfalt çalışmalarını bitirerek şehri güzel bir kimliğe kavuşturmayı hedefleyen BUSKİ Genel Müdürlüğü, Ocak 2018 den ağustos ayı sonuna kadar geçen sekiz aylık süreçte 50 bin ton asfalt kaplama, 53 bin ton asfalt yama, ve 220 bin metrekare sathi kaplama gerçekleştirdi. (04.09.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ