E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Altyapıdan sonra üstyapıda da BUSKİ imzası

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, İzmir Yolu üzerindeki kanalizasyon ve yağmursuyu gideri baca kapaklarını asfalt kotuna getirme çalışmasına başladı.

Çeşitli çevre ve iklim faktörlerinin etkisiyle asfalt kotunun altına düşen baca kapaklarının, araç trafiğini aksatmasının önüne geçebilmek için belirlenen güzergahlarda  baca kapaklarının asfalt kotuna getirilmesi çalışmaları trafiğin olmadığı gece saatlerinde bitirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla altyapı çalışmalarına yön veren  BUSKİ Genel Müdürlüğü, Acemler Köprülü kavşağından Merinos Kavşağına kadar, gidiş istikametindeki 15 adet ızgara ve 36 adet baca kapağını asfalt kotuna yükseltti. Bununla birlikte 12 adet baca kapağının da contası değişti.

Bundan bir süre önce de rögarlarda ve yağmur suyu ızgaralarında meydana gelebilecek tıkanıklıkları önlemeye yönelik temizlik çalışması başlatan BUSKİ Genel Müdürlüğü, sorunsuz ve sağlıklı işleyen altyapı ve üstyapı ağının oluşumuna yönelik çalışmalarına devam ediyor. (11.03.2019)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ