E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Arıza Onarımlarında Büyük Başarı

Buski Genel Müdürlüğü

Kesintisiz su temini ve sağlıklı altyapı çalışmalarında örnek projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, arıza bakım ç


18.04.2014

Kesintisiz su temini ve sağlıklı altyapı çalışmalarında örnek projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, arıza bakım çalışmalarında da vatandaşın imdadına yetişiyor.

Vatandaşlardan gelen “su arıza” ve “kanal arıza” şikayetlerine anında yanıt veren BUSKİ, bu kapsamda yılın üç aylık döneminde 4 bin 707 su arıza onarımı ile bin 671 kanal arıza onarımı gerçekleştirdi.

Sağlıklı işleyen altyapıların şehirlerdeki günlük hayatın sorunsuz yaşanmasını sağlayan faktörlerin başında geldiğine işaret eden BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, aksayan ya da acil müdahaleyi gerektiren altyapı sorunlarına anında müdahale ettiklerini vurguladı.

Bu kapsamda Ocak-Mart 2014 döneminde 4 bin 707’si su arıza, bin 671’i de kanal arıza olmak üzere toplam 6 bin 378 arıza onarımı gerçekleştirdiklerini belirten ÇETİNAVCI, “Yine altyapı çalışmalarımız sonrasında aşınan ve bozulan asfalt yolların onarımı için 3 aylık dönemde, 19 bin 22 tonu asfalt yama, 43 bin 833’ü ise asfalt kaplama olmak üzere toplam 62 bin 855 ton asfalt çalışması gerçekleştirdik.” diye konuştu.

Vatandaşa hizmetin en iyisini sunmayı hedeflediklerini ifade eden ÇETİNAVCI, çalışmalarına bu anlayış çerçevesinde devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ