E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Başkan AKTAŞ, BUSKİ personeli ile bir araya geldi

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019 yılı genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında, BUSKİ personelleri ile bir araya geldi.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen buluşmaya, BUSKİ çalışanları katıldı. BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Genel Müdür Yardımcıları İbrahim Yedikardeş, Devrim İzgi, Mesut Boz, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Yıldız'ın da yer aldığı toplantı'da Büyükşehir Belediyesi'nin gelecek hedefleri de ele alındı.

Merkezde ve kırsalda yaşamaktan zevk alınan bir BURSA hayal ettiklerini belirten Başkan AKTAŞ,'' Bu hedefe sizlerle varacağız. Göreceksiniz çok güzel işler yapacağız'' dedi.

Aidiyet duygusunu artırmalıyız

Başkan Aktaş,Her Büyükşehir çalışanının kurumunu sevme ve aidiyet duygusu oluşturma zorunluluğunun bulunduğunu ifade etti. Çevremizi çalıştığımız kurum hakkında  bilgilendirmeliyiz. Sizlerden sadece çok gayret sarf etmenizi ve gördüğünüz eksilikleri aksaklıkları ilgili birim amirlerinize aktarmanızı istiyorum. Sadece fayda üretme gayreti içinde olduğumuzda  bunun ciddi yansımaları olacaktır. Göreceksiniz ki hep birlikte Bursa'yı daha iyi yerlere taşıyacağız ifadelerini kullandı. (07.01.2019)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ