E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BTSO’dan BUSKİ’ ye anlamlı ziyaret

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu, BUSKİ’nin çalışmaları hakkında bilgi edinmek ve ortak sorunların çözümü adına,  Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’yı makamında ziyaret etti.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat ve Enerji Komitesi Üyeleri BUSKİ’nin çalışmaları hakkında bilgi edinmek ve ortak sorunların çözümü adına,  Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BTSO Yönetim Kurulu üyeleri Ağustos ayında yapılması planlanan BURSAGAZ, UEDAŞ ve BUSKİ’nin de içinde bulunduğu tecrübe ve bilgi paylaşımı zirveleri için bilgilendirme ziyaretinde bulunduklarını, program çerçevesinde Bursa’nın önde gelen hizmet kurumlarını bünyelerinde ağırlayıp yapılan alt yapı çalışmaları, gelecek yatırımları ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak istediklerini kaydettiler.

BTSO İnşaat ve Enerji komitesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI,’’2016 bütçesinin hazırlığı içerisindeyiz. Gelecek 5 yıllık, 10 yıllık bütün çalışmalarımız hazır. Bunları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız’’ şeklinde konuştu.

Toplantıda sorulara yanıt veren ÇETİNAVCI ‘’Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak, en büyük yatırımları yapan ve en büyük bütçeye sahip olan bir kurumuz.300 ayrı noktada kendimize ait şantiyemiz var. Bugüne kadar yaptığımız alt yapı çalışmaları, bundan sonrada yapacaklarımızın en büyük göstergesidir. Bursa ticaretinin lokomotifi haline gelmiş sizlerle de bir araya gelip tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunmaktan son derece memnun oluruz’’ diye konuştu.

ÇETİNAVCI, Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğündeki çalışmalarına, bundan sonraki süreçte de artan tempoyla devam edeceklerini sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ