E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ İş Güvenliği Birimi'nden "iş güvenliği" eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İş Güvenliği Birimi’nce düzenlenen etkinlikte, müteahhit firmaların iş güvenliği uzmanları ile İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlıkları’na bağlı kontrol mühendislerine iş güvenliği eğitimi verildi.

BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen’in de konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte iş kazalarını en aza indirgeyebilmek için alınması gereken önlemler mercek altına alındı.

İş sağlığı ve iş güvenliğinin sağlanabilmesi için iş ortamında alınması gereken önlemlerin yerine getirilmesinde, BUSKİ’nin örnek duyarlılık içerisinde olduğunu belirten BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat ÖZEN, iş verimliliği ve çalışan motivasyonunun, iş güvenliğinin bütün unsurlarıyla yerine getirilmesiyle sağlanabileceğini vurguladı.

BUSKİ İş Sağlığı Güvenliği Birim Sorumlusu Yusuf Fatih ÇAY da konuşmasında, iş kazalarının en aza indirgenebilmesi için alınacak önlemler konusunda bilgilendirmede bulundu.

Toplantının sonunda, müteahhit firmaların iş güvenliği uzmanları ile ilgili daire başkanlıklarına bağlı kontrol mühendislerine verilecek iş güvenliği eğitimlerinin, düzenli aralıklarla gerçekleştirilmesi hususunda görüş birliğine varıldı. (06.11.2017)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ