E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ Çalışanları BUSKİ'yi Tanıyor

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleştirilen ‘Or

BUSKİ ÇALIŞANLARI BUSKİ’Yİ TANIYOR

29.05.2014

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleştirilen ‘Oryantasyon Eğitimi’nde bir araya gelen BUSKİ personeli, çalıştıkları kurumun birimlerini ziyaret ederek, BUSKİ’nin çalışma sistematiğine ilişkin bilgi sahibi oluyor.

26 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, 320 personel eğitime tabi tutuluyor.

Etkinlik kapsamında; ‘Doğancı İçme Suyu Barajı’, ‘Nilüfer İçme Suyu Barajı’, ‘Dobruca İçme Suyu Arıtma Tesisi’ ile ‘Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret eden BUSKİ çalışanları, verilen hizmetleri yerinde izleme imkanına kavuştu.

Oryantasyon eğitimi ile kurum çalışanlarında ‘kurum kültürü’ bilincini oluşturmayı amaçladıklarını belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, etkinliğin bir diğer amacının da çalışanlar arasında birlik beraberlik duygusunu pekiştirmek olduğunu vurguladı.

Çalışan memnuniyeti ve motivasyonu açısından ‘oryantasyon eğitimi’ni önemsediklerini vurgulayan ÇETİNAVCI, kaliteli hizmetin sürekliliği anlamında, çalışanlarına yönelik eğitsel faaliyetlerde bulunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ