E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ de futbol heyecanı

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa’nın en önde gelen hizmet markası Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanlarının motivasyonuna yönelik gerçekleştirdiği sportif aktiviteler zincirine, son olarak, “BUSKİ Futbol Turnuvası”nı ekledi. İki ayrı grupta 8 takımın mücadele ettiği turnuva, büyük heyecana sahne oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla büyük altyapı yatırımlarına imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanları arasındaki birlik beraberlik duygusunun gelişimine yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve sportif faaliyetlerle de dikkat çekiyor.

Bu kapsamda bu yıl altıncısı gerçekleştirilen “BUSKİ Su Kupası'' Futbol Turnuvası'nı final maçında, BUSKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı'nı 4 - 0 mağlup eden BUSKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı kazandı.

8 takımın katıldığı 29 maçlık turnuvanın ikinciliğini BUSKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı kazanırken, üçüncülüğü ise İşletmeler 2. Bölge Dairesi Başkanlığı elde etti.

Çalışanlar arasında birlik beraberlik duygusunun gelişimine büyük önem verdiklerini dile getiren BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yedikardeş, tüm birimlerde görev yapan değerli personellerimizin kaynaşması, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri, yardımlaşma ve ekip ruhu oluşturabilmeleri adına bu tür organizasyonları önemsediklerini ifade etti.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği bulunanlara teşekkür eden Yedikardeş, şampiyonluğu kazanan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nı tebrik etti. (21.12.2021)