E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ' de Özel Güvenlik Görevlisi Eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, sunduğu güvenlik hizmetiyle kurum kimliğini yansıtan örnek uygulamalara imza atarken personelin eğitimine yönelik gerçekleştirdiği seminer ve konferanslarla BUSKİ’nin güvenliğinin emin ellerde olduğunu gösteriyor.

BUSKİ Genel Müdürlüğünde özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan personellere yönelik düzenlenen eğitim etkinliğinde Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Özel Güvenlik Görevlisi Eğitimi” verildi.

Eğitimde 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında özel güvenlik görevlilerinin yetkileri, silah bulundurma ve taşıma yetkisi, görev alanı, silah ve teçhizatın mevzuata ve tekniğe uygun şekilde kullanımı, kalabalık yönetimi, genel kollukla ilişkileri ve uyuşturucu madde türleri ve uyuşturucu madde ile mücadele hususunda bilgilendirme yapıldı.

Bir kamu kurumunun güvenliği için alınması gereken bütün önlemlere sahip bulunan BUSKİ, teknolojinin en son imkanlarıyla donatılan kamera izleme odası, 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan mobil güvenlik araçları ve alanında uzman kadrosuyla BUSKİ’nin Bursa genelindeki arıtma tesisleri, içme suyu barajları, su depoları, pompa istasyonları ve diğer ilgili birimlerinin güvenliğini sağlıyor. (14.12.2021)