E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'den ilçelere büyük yatırım

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla çalışmalarına hız veren  BUSKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerin altyapı ağını yeniliyor. Bu kapsamda, ilçelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, İnegöl ve Yenişehir ilçe şube müdürlüklerini ziyaret etti. ÇETİNAVCI, yapımı devam eden, İnegöl Şube Müdürlüğü Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.

Mart 2014’te yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası ile sorumluluk alanlarına giren 10 ilçede yatırım seferberliği başlattıklarını belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, diğer ilçelerde olduğu gibi İnegöl ve Yenişehir’de de altyapı çalışmalarına hız verdiklerini vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin "sağlıklı kent Bursa" vizyonu doğrultusunda, Yenişehir ve İnegöl’ün içme suyu ile kanalizasyon altyapı ağını yenileme çalışmaları başlattıklarına işaret eden ÇETİNAVCI, yıl sonuna kadar çalışmalarında büyük aşama kaydedeceklerini ifade etti.

10 ilçenin altyapı ağının yenilenmesi kapsamında yaklaşık 450 milyon TL’lik yatırım gerçekleştireceklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla çalışmalarına hız verdiklerini de sözlerine ekledi.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI'nın ilçe ziyaretlerinde; BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları Güngör GÜLENÇ, Adem VURAL ile Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Necat YARDIMCI ve İşletmeler 2. Bölge Dairesi Başkanı Orhan ÇAĞALAYAN da hazır bulundu. (10.07.2017)

 

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ