E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'den yerinde hizmet anlayışı

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün yerinde hizmet anlayışı kapsamında ilçe şube müdürlükleri personeline yönelik, harcamalara katılma payı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bu kapsamda, vatandaşlara daha iyi hizmet verilebilmesi için BUSKİ şube müdürlükleri personeli bilgilendirildi.

Bursa’nın en büyük kamu kurumu kimliğine sahip bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, yerinde hizmet anlayışı çerçevesinde şube müdürlüklerinde çalışan personeli bilgilendirdi.

Vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilme adına örnek projelere imza atan BUSKİ, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’na göre yapılmakta olan Harcamalara Katılma Payları ile ilgili belediye sınırları içerisinde yapılan yatırımların en kısa sürede gerçekleşebilmesi ve vatandaşa hizmetin en iyisinin sunulabilmesi doğrultusunda, şube müdürlükleri çalışanlarını, Tahakkuk Şube Müdürü İsmail BAŞARIR’a bağlı Harcamalara Katılma Payı Şefi Şemsettin ALTUN ile teknik personel Ali ÖZTÜRK ve Murat HARMANLI’nın sunumuyla bilgilendirdi. (06.07.2017)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ