E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ Nilüfer’de zamanla yarışıyor

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’ndeki yol yapımı çalışmaları kapsamında içme suyu hatlarının yer değişikliği nedeniyle BUSKİ’nin gece 02.00’da başlattığı yoğun mesai aralıksız sürüyor. Ekipler su kesintisinin bir an önce sona ermesi için canla başla çalışıyor.

Nilüfer İlçesi’nde yeni imar planları kapsamında yol kotlarının düşürülmesi nedeniyle içme suyu hatlarının yer değişikliği için BUSKİ devre girdi. 10 Ağustos Perşembe gece 02.00’da geniş çaplı su kesintisi ile başlayan çalışma kapsamında BUSKİ ekipleri, çelik hatlarda kazı çalışması, kaynak ve dolgu işlemleri, hat boşaltma ve hat doldurma çalışmaları için gece-gündüz demeden yoğun bir çaba harcıyor. Çalışmaların 10 Ağustos Perşembe (BUGÜN) saat 23.50’ye kadar tamamlanması planlanıyor.

Çalışmanın tamamlanmasının ardından; Nilüfer Kültür Mahallesi Onur Sokak, Fidanlık Sokak, Tekgül Sokağın doğusunda kalan bölge ile Seçkinler Sokak, Elvan Sokak, Bağdaş Sokak, Tekgül Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda, Konak Mahallesi Çağlayan Sokağın batısında kalan bölge, Beşevler Mahallesi Mertoğlu Sokak, Aybüke Sokağın batısı ile Bulca Sokak Güneş Caddesi arasında kalan bölge, Gümüştepe Mahallesi Harmanlar Caddesi civarı, Demirci Mahallesi Gülşen Sokak, Çamlıca Mahallesi Gülen Sokak, Dar Sokak, Begüm Sokak, Şimşek Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda, Üçevler Mahallesi Arda Caddezi Üster Sokak, Ünüver Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda uygulanan su kesintisi de sona erecek.