E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ personeline "ileri excel uygulamaları" eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nca, BUSKİ personeline, “İleri Excel Eğitimi” verildi. Eğitim seminerinde, excel ile en karmaşık iş problemlerinin, excel formülleri ile rahatlıkla çözülebileceğine işaret edildi.

BUSKİ Sistem ve Donanım Bakım Servis Sorumlusu Ömer YÜKSEL’in sunumuyla gerçekleştirilen seminerde, ileri excel uygulamaları ile manuel olarak yapılması uzun süreçler gerektiren işlemlerin, çok kısa sürede yapılabildiğine vurguda bulunuldu.

Excel ile en karmaşık iş problemlerinin; excel formülleri, excel fonksiyonları, excel makroları, excel kısa yolları ve diğer excel teknikleri ile rahatlıkla çözülebileceğini belirten YÜKSEL, “Çağın gerekliliği olarak iş dünyası ve bireysel alandaki faaliyetlerin tamamının elektronik ortamda takip edildiği günümüzde,  ileri excel uygulamalarını bilmek adeta zorunluluk haline gelmiştir. Excel, her türlü veriyi etkin olarak sayısal verileri liste ve tablo halinde muhafaza eden bir hesap tablosu programıdır. Excel ile büyük veri gruplarını grafik şeklinde görselleştirmek, anlaşılır olmasını sağlamak, özetleyebilmek, sıralayabilmek ve sorgulayabilmek mümkündür.” diye konuştu.

Seminer kapsamında, BUSKİ personeli gruplar halinde eğitime tabi tutuldu. (28.12.2017)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ