E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ personeline 'simülasyon' eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Afet Eğitim Simülasyon Merkezinde düzenlenen eğitimde personellere "Afetlere Hazırlık Eğitimi‘’ verildi.

Bursa’nın en önde gelen hizmet kurumu Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarına verdiği önem kadar çalışanlarının sosyal bilinçlilik düzeylerinin gelişimine verdiği önemle de dikkat çekiyor. BUSKİ bunun son örneğini, Bursa Afet Eğitim Merkezi’nde personeline yönelik gerçekleştirdiği “simülasyon eğitimi” ile verdi.

 21 Haziran - 5 Ağustos tarihleri arasında verilen eğitimlere toplamda 196 personel katıldı. Eğitimde, Bursa Afet Eğitim Merkezi uzmanlarının eşliğinde; “deprem simülasyon eğitimi”, “ilk yardım simülasyon eğitimi”, “enkaz koridoru simülasyon eğitimi”, “heyelan ve sel simülasyon eğitimi”, “rüzgar/fırtına simülasyon eğitimi”, “karbonmonoksit soba ve şofben zehirlenmeleri simülasyon eğitimi”, “duman koridoru simülasyon eğitimi”, “yangın söndürme simülasyon eğitimi”, “binaların yapısal durumları ve zemin etütleri eğitimi”, “deprem şiddetinin simüle edilmesi eğitimi”, “deprem çantası hazırlanması eğitimi” konularında uygulamalı eğitimler verildi. (17.08.2022)