E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'ye havadan ve karadan güvenli koruma

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, güvenlik hizmetiyle de örnek uygulamalara imza atıyor. Teknolojinin en son imkanlarıyla donatılan kamera izleme odası, havadan görüntüleme araçları, 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan mobil güvenlik araçları ve alanında uzman kadrosuyla BUSKİ Güvenlik Şefliği, BUSKİ’nin güvenliğini en üst düzeyde sağlıyor.

Kamu kurumu olmanın verdiği sorumluluk bilinci ve duyarlılığı ile hizmetin en iyisini sunabilmenin örnek çalışmalarını sergileyen Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, BUSKİ’nin güvenliğinin en üst düzeyde sağlanmasında da örnek uygulamalara imza atıyor.

Bu kapsamda 200 kişilik profesyonel ekibiyle bir kamu kurumunun güvenliği için alınması gereken bütün önlemlere sahip bulunan BUSKİ Güvenlik Şefliği, BUSKİ’nin güvenliğinin emin ellerde olduğunu gösteriyor.

Karada oluşturduğu mobil güvenlik araçlarıyla BUSKİ’nin Bursa genelindeki arıtma tesisleri, içme suyu barajları, su depoları, pompa istasyonları ve diğer ilgili birimlerinin güvenliğini sağlayan BUSKİ Güvenlik Şefliği, havadan görüntüleme araçları ile de güvenliğe tehdit oluşturabilecek unsurlara göz açtırmıyor.

Teknolojinin en son imkanlarıyla donatılan kamera izleme odası, 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan mobil güvenlik araçları ve alanında uzman kadrosuyla BUSKİ’nin Bursa genelindeki arıtma tesisleri, içme suyu barajları, su depoları, pompa istasyonları ve diğer ilgili birimlerinin güvenliğini sağlayan BUSKİ Güvenlik Şefliği, güler yüzlü hizmet anlayışı ve güven veren görev sorumluluğuyla, BUSKİ’ye yolu düşen vatandaşların takdirini kazanıyor. (08.11.2017)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ