E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ Yeni İlçeler İçin Kolları Sıvadı

Buski Genel Müdürlüğü

Karacabey Belediye Başkanı Ali ÖZKAN ve beraberindeki heyet, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’yı makamında ziyaret etti.

Karacabey’de yaptıkları çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Başkan ÖZKAN, “Bursa’mızın güzide ilçelerinden olan Karacabey’in gerek belediye olarak bizlerin, gerekse BUSKİ Genel Müdürlüğünün de hizmetleriyle, dünya kenti Bursa’ya yakışan daha yaşanabilir bir ilçe olacağından eminiz.” diye konuştu.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI da geçen mart ayında yapılan yerel seçimler sonrasında hizmet alanlarına yeni katılan ilçelerden olan Karacabey için kolları sıvadıklarını dile getirdi.

İlk etapta taleplere cevap vermeye çalıştıklarını vurgulayan ÇETİNAVCI, “ Yeni katılan ilçelerimizde gerek şube müdürlükleri açarak, gerekse acil altyapı eksikliklerini gidererek ilk etapta taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Bizlerin BUSKİ ailesi olarak tek derdimiz vatandaşımızın memnuniyetini sağlamak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ÇETİNAVCI, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE’nin ‘marka kent Bursa’ vizyonu kapsamında, üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu, layıkıyla yerine getirmenin gayretinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali ÖZKAN´ın BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI´yı ziyaretinde BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat ÖZEN de hazır bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ 
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER 
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ