E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ’de Cumhuriyet coşkusu

Buski Genel Müdürlüğü

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yılı nedeniyle “Cumhuriyet ve Kahramanlık Şiirleri” konulu etkinlik düzenlendi.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yılı nedeniyle “Cumhuriyet ve Kahramanlık Şiirleri” konulu etkinlik düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle BUSKİ Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI adına BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail YILMAZ, daire başkanları, şube müdürleri ve BUSKİ çalışanları katıldı.

Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan AYDIN törende yaptığı konuşmada, Cumhuriyet’in en büyük miras ve vazgeçilmez değer olduğunu vurguladı.

Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin, 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla hedefine ulaştığını belirten AYDIN, “Ne mutlu bize ki halkın özgür iradesiyle doğrudan ülke yönetiminde söz sahibi olduğu demokratik yönetim sisteminin adı olan Cumhuriyet’in bugün 92. yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet, bize bırakılan en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Cumhuriyete sahip çıkarak onu yüceltmek hepimizin görevi olmalı.” diye konuştu.

 Çamlıca Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Okay BİLİR’in sunuculuğunu yaptığı etkinlikte, AYDIN’ın konuşmasının ardından, Çamlıca Anadolu Lisesi öğrencisi Nilay ŞENAY, Cumhuriyet’in öneminin mısralarla dile getirildiği bir şiir okudu.

BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail YILMAZ etkinliğin sonunda, Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan AYDIN ile Çamlıca Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Okay BİLİR’e, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI adına teşekkür plaketi takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ