E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç arşiv çalışmalarını yerinde ziyaret etti

Buski Genel Müdürlüğü

İçmesuyu, altyapı ve çevre yatırımlarının yanında abone memnuniyetini sağlamaya yönelik çalışmalarıyla da dikkat çeken BUSKİ Genel Müdürlüğü, abone bilgilerinin yer aldığı arşiv belgelerini güncelliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, '' Abone bilgilerinin yer aldığı arşiv taraması ile çözüm odaklı hizmet anlayışını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Abone bilgilerine etkin ulaşılması ve dijital arşivde muhafaza edilip korunması adına arşiv ve tarama çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Gülenç, '' Arşiv taramasında görevli personellerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Onlara gösterdikleri gayretten dolayı bir kere daha teşekkür ederiz'' dedi.

Bugüne kadar gerçekleştirilen altyapı, üstyapı, çevre ve sosyal sorumluluk projeleri ile alanında örnek bir kurum olduklarına dikkat çeken Gülenç, BUSKİ Genel Müdürlüğü olarak örnek alınan su ve kanalizasyon idaresi olmanın bizlere yüklediği sorumluluk bilinci ile hizmetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ