E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ personeline KEP eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

Kurumlar arası yazışmalarda yasal bildirim haline getirilmek istenen tüm belgelerin hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde gönderilmesini sağlayan Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) sistemi, BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikle BUSKİ personeline tanıtıldı.

BUSKİ Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte sistem sayesinde e-postaların ilgili kişiye gönderilip gönderilmediği, gönderilmişse ulaşıp ulaşmadığı, gönderilen e-postaya erişilip erişilmediğinin kontrolüne imkan sağlandığına işaret edilerek,  içeriğin değişmediğini garanti edecek hukuksal delil setini oluşturacak şekilde muhafazasının sağlandığına da dikkat çekildi.

Sistemin tanıtımına ilişkin bilgilendirmede bulunan BUSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü Teknikeri Murat SAYIR, KEP ile kurumlar arası evrak gönderiminin daha hızlı, daha ekonomik ve daha güvenli sağlandığını vurguladı.

KEP ile olası olumsuzlukların tamamının ortadan kaldırıldığına değinen SAYIR, BUSKİ’den diğer kurumlara Haziran-Eylül 2018 döneminde 2700 adet evrak gönderildiğini, bu evrakların tamamının normal posta ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesi durumunda kuruma maliyetinin 19 bin 440 TL olacağını, evrakların ilgili kurumlara KEP ile gönderilmesi durumunda dört aylık tasarrufunun 18 bin TL olacağını da sözlerine ekledi. (12.10.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ