E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

''BUSKİ WhatsApp Hattı'' hizmete alındı

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü abone memnuniyeti odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda hizmete alınan '' BUSKİ WhatsApp Hattı '' ile aboneler artık WhatsApp üzerinden de BUSKİ'ye ulaşabilecek.

Sürekli ve kaliteli içme suyu temini ile altyapı uygulamalarında, örnek çalışmalara imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü yepyeni bir hizmetle abonelerine kolay erişim imkânı sunuyor. Bursalı vatandaşlar artık BUSKİ'ye 'WhatsApp İhbar Hattı' üzerinde de ulaşabilecek.

Abonelerine her zaman hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunabilmenin üstün gayreti içerisinde olan BUSKİ Genel Müdürlüğü, 'WhatsApp İhbar Hattı' ile haftanın 7 günü 24 saat boyunca kesintisiz hizmet sunacak.

Bursalı vatandaşlar mahallelerinde gördükleri herhangi bir problemi, aksaklık ya da arızayı 'BUSKİ WhatsApp İhbar Hattı'na anında ulaştırabilecek. Böylece problemin giderilmesi noktasında BUSKİ'ye daha hızlı bir şekilde erişim sağlanacak. BUSKİ WhatsApp İhbar Hattı'na 0516 167 8 185 'nolu numaradan ulaşabilecek. (24.04.2019)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ