E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ Yöneticileri Fetih Müzesi'ne hayran kaldı

Buski Genel Müdürlüğü

Osmangazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan aynı zamanda dünyanın en büyük tam panoramik müzesi olma özelliği de taşıyan ''Panaroma 1326 Bursa Fetih Müzesi'' BUSKİ Yöneticilerini kendine hayran bıraktı.

Dünyanın en büyük tam panoramik müzesi olma özelliği ile Bursa'nın önemli eserleri arasında yerini alan müze, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar eşliğinde BUSKİ bürokratlarını ağırladı.

Müzede ilk olarak 16 büyük tablonun sergilendiği alanı gezen BUSKİ Yöneticileri, 42 metre açıklığındaki kubbenin altında Bursa'nın fetih gününü anlatan 3 boyutlu panaromik resmi büyük beğeni ile izledi.

Müze ziyaretinde BUSKİ Genel Müdürlüğü Yöneticilerine sürpriz bir isim eşlik etti. Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural Bursa'ya kazandırılan bu güzel eser için emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Müze hakkında BUSKİ Yöneticilerine müze ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Dündar, '' Panaroma 1326 Bursa Fetih Müzesi'' bir ilk olmasının yanında akıllı bina konseptiyle de farklı bir kültür ve tarih merkezi oldu. Bursa'nın fetih gününü adeta gerçekmişçesine ziyaretçilerine sunan müze o dönemin sosyal ve kültürel hayat hakkında bize önemli bilgiler veriyor'' şeklinde konuştu.

Panaroma 1326 Bursa Fetih Müzesi ziyaretinde BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ, Yönetim Kurulu Üyesi Osman ZENGİN,  Genel Müdür Yardımcıları Devrim İZGİ, İbrahim YEDİKARDEŞ, Mesut BOZ'un yanı sıra Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve BUSKİ personelleri hazır bulundu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ