E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'de '' Terör Kaynaklı Güvenlik Riskleri ve Alınabilecek Önlemler'' eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

Koruma ve Güvenlik memurları ile özel güvenlik personellerine , Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle mücadele Şube Müdürlüğü tarafından '' Terör Kaynaklı Güvenlik Riskleri ve Alınabilecek önlemler'' konulu eğitim verildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından BUSKİ Konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde, ''Terörle mücadele yöntemleri,  Şüpheli paketlerde dikkat edilecek unsurlar, bomba düzeneklerinin kamufle örnekleri, şüpheli araçlara karşı dikkat edilecek unsurlar konuları ele alındı.

Kamu kurumunun verdiği sosyal sorumluluk bilinciyle güvenlikle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden BUSKİ Genel Müdürlüğü, kurum güvenlik görevlilerinin mesleki eğitimlerine de büyük önem veriyor.

Teknolojinin en son imkanlarıyla donatılan kamera izleme odası, 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan mobil güvenlik araçları ve alanında uzman kadrosuyla BUSKİ’nin Bursa genelindeki arıtma tesisleri, içme suyu barajları, su depoları, pompa istasyonları ve diğer ilgili birimlerinin güvenliğini sağlayan BUSKİ Güvenlik Şefliği, güler yüzlü hizmet anlayışı ve güven veren görev sorumluluğuyla, BUSKİ’ye yolu düşen vatandaşların takdirini kazanıyor. (10.03.2020)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ