E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'de Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

Günümüz insanının sorunlarının başında gelen ''Stres yönetimi ve öfke kontrolü'' Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte ele alındı.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen etkinlikte, Stres Kaynakları , Stresin Etkileri, A & B Tipi Kişilikler, Stresi Kontrol Etme Yöntemleri, Stres Yönetimine dair öneriler ve  Öfke  Kontrolü konularına değinildi.

Stressiz bir hayat yaşamanın mümkün olmadığını ama stres ile etkin bir mücadele ederek kontrol altına alınabileceğine vurgu yapan Eğitmen Fatma Yıldız, stres yönetmenin zihinsel, fiziksel, duygusal ve manevi olmak üzere 4 boyutuı olduğuna dikkat çekti.

Fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin farkındaki bireylerin, stresle mücadelede, çok daha başarılı olduğunu söyleyen Yıldız, ''Stresi hayatımızda yok saymak ya da çıkarmaya çalışmak yerine stres düzeyini doğru seviyede tutarak hayatımıza olumsuz etkilerini en aza indirebiliriz'' şeklinde konuştu.

Eğitime katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitmen Fatma Yıldız BUSKİ personeline katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ