E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'den İş Sağlığı ve Güvenliği alanında eğitim seferberliği

Buski Genel Müdürlüğü

Sağlıklı, güvenilir içme ve kullanma suyunun teminatı BUSKİ Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarının yanında, personel eğitimlerine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda Aralık ayında düzenlediği etkinlikler zincirinin son halkası ''Yüksek gerilim altında yapılan çalışmalarda İş Güvenliği ve Kazı çalışmalarında İş Güvenliği'' konulu eğitim oldu.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimince organize edilen etkinlikte, elektrik yüksek gerilim ve alçak gerilim, elektrikten kaynaklanan tehlikeler ve riskler, korunma yolları alınacak tedbirler ve önlemler, kazı çalışmalarında yasal mevzuat, yapı işlerinde İSG yönetmeliği, kazı öncesi planlama, kazısız teknolojiler, iş Makineleri Operatörler ve İş Kazaları konuları ele alındı.

Açılış Konuşmasını BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Devrim İZGİ'nin yaptığı eğitime İş Müfettişi Ahmet YAYLA, Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Burak ÖZGEN, Harita Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Ali Faruk ÇOLAK, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet ALBAYRAK konuşmacı olarak katıldı.

BUSKİ Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim etkinliğinin ardından katılımcılara teşekkür plaketi takdim edildi. (04.12.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 

BUSKİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER 

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ