E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'den asfalt seferberliği

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa'da 2018'i 'yol, ulaşım ve yarım kalan işleri bitirme yılı' ilan eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü eliyle Bursa merkezde ve ilçelerde asfalt kaplama ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Gerçekleştirdiği altyapı projeleri ile Bursa'nın geleceğine ışık tutmayı hedefleyen BUSKİ Genel Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesinin vizyonuyla kanalizasyon ve içmesuyu çalışmalarını sonlandırdığı bölgelerde asfalt kaplama ve asfalt yama çalışmalarını başlattı.

Çalışmalar kapsamında Yıldırım Esenevler Mahalle'sinde asfalt yama çalışması, İnegöl Kulaca Mahallesi'nde sathi kaplama ve zemin hazırlık çalışmasıbaşlatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, ''BUSKİ'nin kanalizasyon, içmesuyu ve evsel bağlantı çalışmalarını sonlandırdığı bölgelerde hizmete ara vermeden asfalt kaplama, asfalt yama ve sathi kaplama çalışmalarına devam ederek, Bursa'da yaşayan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak istediklerini belirtti.

BUSKİ'nin gerçekleştirdiği asfalt imalatları hakkında bilgiler veren Başkan AKTAŞ, Ocak 2018 den Temmuz ayı sonuna kadar geçen yedi aylık süreçte 40 bin ton asfalt kaplama, 13 bin 500 ton asfalt yama, 21 bin 500 ton da asfalt tamir ve bakım olmak üzere, toplamda  75 bin ton asfalt çalışması yaptıklarını sözlerine ekledi. (08.08.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ