E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'den kan bağışına anlamlı destek

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa'nın geleceğine ışık tutan altyapı projelerinin yanında, sosyal sorumluluk projelerinde de ön sıralarda yer alan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Kızılay Bursa Şubesi tarafından, BUSKİ bünyesinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına katıldı.

BUSKİ Genel Müdürlüğü, Kızılay Bursa Şubesi tarafından gerçekleştirilen ‘Kan Bağışı ve Kök Hücre Örneği Toplama’ kampanyasına ev sahipliği yaptı. İşletmeler Daire Başkanlığı Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen programa, BUSKİ personeli yoğun ilgi gösterdi. Programda uzmanlar tarafından ‘Kan Bağışı ve Kök Hücre’ konusunda bilgilendirilen BUSKİ Personeli, bilgilendirmenin ardından Kızılay’ın kampanyasını gönülden destekleyerek, kan verdi.

Gülenç örnek oldu

BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç de kampanyaya katılarak kan bağışında bulunurken, “Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu konuda toplumu her kesiminden bireyin duyarlı olması gerekir. Kızılay'ın bu anlamda çok ciddi emeği ve çalışmaları var. Herkesi kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına BUSKİ Genel Müdürlüğü 181 kişi ile katkı sağlarken BUSKİ personellerinden Abone İşleri Daire Başkanlığında görev yapmakta olan, Bülent Kılıç düzenli donör olarak kan bağışı kampanyalarına 14'üncü kez katılarak bir rekora imza attı. Bu duyarlı davranışından dolayı Kızılay yetkilileri tarafından Bülent Kılıç'a ''Bronz Madalya Beratı'' verildi. Sertifikasını Kılıç'a BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç takdim etti.

Etkinliğin son gününde kan bağışında bulunan personelleri ziyaret eden Kızılay Bursa Şube Başkanı  Davut Gürkan, Güney Marmara Bursa Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, Bursa Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Orhan Emin Latif duyarlılıklarından dolayı BUSKİ personellerine teşekkür etti. (05.02.2019)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ