E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'DEN KERMESE REKOR KATKI

Buski Genel Müdürlüğü

BURSA BüYüKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN KAPLIKAYA'DAKİ BüYüKŞEHİR BELEDİYESİ HUZUREVİ TESİSLERİ BAHçESİNDE BU YIL 21.'SiNi DüZENLEDİĞİ KERMES VE YİYECEK ŞENLİĞİNE DüZENLİ KATILIM SAĞLAYAN BUSKİ GENEL MüDüRLüĞü, HER YIL TEKRARLADIĞI REKOR KATKI PAYINI BU YIL DA YİNELEDİ. BUSKİ, 8 BİN 700 TL'LİK KATKI İLE KERMESİN LİDERİ OLDU.

BURSA-Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kaplıkaya’daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Tesisleri bahçesinde bu yıl 21.’sini düzenlediği kermes ve yiyecek şenliğine düzenli katılım sağlayan BUSKİ Genel Müdürlüğü, her yıl tekrarladığı rekor katkı payını bu yıl da yineledi. BUSKİ, 8 bin 700 TL’lik katkı ile kermesin lideri oldu.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce organize edilen BUSKİ’nin standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisine sahne oldu.
Dev organizasyona BUSKİ’nin yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli dernekleri ve hemşehri dernekleri katıldı.

Organizasyonun en büyük standı olma özelliğine sahip bulunan BUSKİ standından yapılan satışla, kermese 8 bin 700 TL’lik katkı sağlandı. BUSKİ böylelikle, her yıl tekrarladığı rekor katkı performansını bu yıl da yinelemiş oldu. ( 17.09.2018)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ