E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'den Özel Eğitim ve Rehabilitasyon öğrencilerine su bilinci eğitimi

Buski Genel Müdürlüğü

Gerçekleştirdiği yatırımlarla örnek projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, suyun tasarruflu kullanımına ilişkin düzenlediği eğitim seminerleriyle de dikkat çekiyor. Bu kapsamda özel FezanurEğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine "su tasarrufu" eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim etkinliğinde 8-10 yaş arası Özel eğitim ve Rehabilitasyon öğrencilerine , suyun bilinçli tüketimi ve tasarrufu konusunda  çizgi filmler ve özel animasyonlar izletilerek su tasarrufunun önemine ilişkin bilgilendirme yapıldı.

BUSKİ Konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim YEDİKARDEŞ, kamu Kurumu olmanın verdiği sosyal sorumluluk bilinci ile eğitim semineri etkinliklerini sürdürdüklerini ifade etti.

Eğitim kapsamında, öğrencilere, BUSKİ’nin hazırlamış olduğu “Boyama Kitabı”, “Su Tasarrufu Kitapçığı”, “BUSKİ Tanıtım Kitabı” ile kalemlik ve BUSKİ şapkasından oluşan hediye setleri takdim edildi.

Özel Fezanur Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  Öğretmenleri Ayşegül Akkaya, Çiğdem Yılmaz, Gülay Erdem ve Neslihan Özdemir gösterdikleri misafirperverlikten dolayı BUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti. (02.08.1018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ