E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'den uyuşturucu ile mücadeleye destek

Buski Genel Müdürlüğü

Gerçekleştirdiği altyapı yatırımları ile sağlıklı, güvenilir içme ve kullanma suyunun teminatıhaline gelen BUSKİ Genel Müdürlüğü, Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen eğitimlerle Bursa Emniyetinin destekçisi olacak.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitimde, BUSKİ Personeline uyuşturucu ile mücadele kapsamında eğitim verildi.

Bursa'da bu sene 7 bin kişiye uyuşturucuyu tanıma eğitimi verdiklerini dile getiren  narkotiksuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce postacı ve Bursagaz çalışanlarına da narkotik eğitimi verip uyuşturucu ile mücadelede destek aldıklarını ifade etti.

Sayaç okuma personelinin etkin olarak uyuşturucu ile mücadelede destek olmaları açısındanuyuşturucu maddeleri tanıması, ihbar etmesi gibi konularda eğitim gören BUSKİ personeli, bundan sonra sahada karşılaştığı narkotik olayları direkt olarak yetkililere iletecek. Bu hızlı ihbarlar sayesinde de uyuşturucu ile mücadele hız kazanacak. (12.11.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 

BUSKİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER 

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ