E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

BUSKİ'nin Kalite Yönetim Belgesi Yenilendi

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla gerçekleştirdiği yatırımlarda içme ve kullanma suyu kültürü oluşumuna sağladığı katkıyla adından başarıyla söz ettiren Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi'ni yeniledi.

Türkiye’deki, su ve kanalizasyon idareleri içerisinde TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi’ne sahip ilk kurum olma unvanına sahip bulunan BUSKİ, kaliteden taviz vermeyen üstün hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.

Geleceğe yön veren altyapı çalışmalarıyla Bursa halkına kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlama noktasında hizmetin en kalitelisini hedefleyen BUSKİ, sunduğu hizmetlerde TSE’den tam not alarak 'Kalite Yönetim Belgesini' yeniledi.

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında BUSKİ’ nin 2020 yılına ait kalite hedefleri, performansları ve faaliyetlerinin  değerlendirildiği belge yenileme toplantısında BUSKİ, TSE yetkilileri tarafından tam not alarak Kalite Yönetim Belgesini yeniledi.

BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim YEDİKARDEŞ, Daire Başkanları ve Kalite personeli ile BUSKİ toplantı salonunda bir araya gelen TSE yetkilileri, standartlara uygun üretim gerçekleştirmenin kalitenin en önemli unsuru olduğuna dikkat çekti.

BUSKİ’nin kalite yönetimine ilişkin sorumluluklarını yerine getirdiğini ifade eden yetkililer, TS EN ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi kapsamında  gerçekleştirilen çalışmalar ve hizmet kalitesi anlamında yapılan faaliyetler adına BUSKİ'ye teşekkür etti.

Müşteri memnuniyetinden hizmet kalemlerine kadar geniş yelpazedeki kriterlerin tamamından tam not alan BUSKİ’nin kalite yönetim sistemi belgesi yenilendi. (10.06.2020)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ