E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Büyük BUSKİ ailesi

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanlarının mutluluğu ve motivasyonuna yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle, örnek bir farkındalığa imza atıyor. Bu kapsamda, BUSKİ’nin Acemler’deki yerleşkesinde çalışanları tek tek ziyaret eden BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, “Biz büyük bir aileyiz” mesajı verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla örnek projelere imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışan memnuniyeti oluşturmaya yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle de dikkat çekiyor.

Kurumları başarıya ulaştıran faktörlerin başında, çalışan mutluluğunun geldiğini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, her bir çalışanlarını BUSKİ ailesinin çok değerli bireyi olarak gördüklerini vurguladı.

Bursa’nın en büyük kamu kurumu olmanın verdiği sorumluluk çerçevesinde, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olduklarını ifade eden ÇETİNAVCI, “Büyükşehir Belediyemizin ‘her alanda örnek alınan şehir Bursa’ hedefi kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nitelikli, kalıcı çalışmalara imza atmanın temel koşulunun ise çalışan mutluluğundan geçtiğine inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz sosyal ve sportif faaliyetlerle çalışanlarımız arasındaki birlik beraberlik duygusunu perçinlemeye gayret ediyoruz. Bugün herhangi bir etkinlik söz konusu olmaksızın, çalışanlarımızı ofislerinde ziyaret ederek, onlara, ‘biz büyük bir aileyiz’ mesajı vermek istedim. “ diye konuştu.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’nın ziyaretinden onur duyduklarını dile getiren BUSKİ çalışanları, “Büyük BUSKİ ailesi”nin bireyi olmaktan duydukları memnuniyeti vurguladı.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI'nın personel ziyaretinde, BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları Güngör GÜLENÇ ve Adem VURAL da hazır bulundu. (29.06.2017)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ