E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Büyükorhan'da asfalt çalışmaları tam gaz

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının ardından başlattığı sathi kaplama ve asfalt çalışmasıyla hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

BUSKİ Genel Müdürlüğünün, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla sürdürdüğü altyapı projelerinin bu seferki durağı Büyükorhan oldu. Büyükorhan İlçesi Merkez ve Mahallelerinde daha önce gerçekleştirilen altyapı kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarının ardından, asfalt ve sathi kaplama çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ,Kasım 2017 Aralık 2018  dönemlerinin kapsayan bir yıllık süreçte, Büyükorhan İlçesi'nde BUSKİ Genel Müdürlüğü eliyle 3,5 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan AKTAŞ, '' Yapılaşmanın yoğun olmadığı yerlerde sathi kaplama çalışmasıyla, yapılaşmanın ve alt yapının bittiği yerlerde de sıcak asfalt kaplamalarıyla toplamda 1 Milyon 600 Bin TL'lik yatırım gerçekleştirdik'' şeklinde konuştu.

Kış aylarına gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarını bitirerek şehri güzel bir kimliğe kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden AKTAŞ, ayrıca BUSKİ Genel Müdürlüğünün, Büyükorhan İlçesi'nde SUKAP Projesi kapsamında 7 Kilometre Kanalizasyon hattı, 4 kilometre yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirmiş olup toplamda 4 Milyon TL'lik yatırım yaptığını sözlerine ekledi. (11.12.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ