E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Büyükşehir ve BUSKİ aileleri bayramlaştı

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan personelle bayramlaştı. Törende, BUSKİ Genel Müdür Vekili Güngör GÜLENÇ, Genel Müdür Yardımcıları Talat ÖZEN, Adem VURAL ve BUSKİ çalışanları da hazır bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirket çalışanlarıyla bir araya gelerek personelin bayramını tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası önünde gerçekleştirilen programda, Bursa’nın her konuda örnek olduğunu vurgulayan ALTEPE, bu başarıda tüm personelin emeğinin olduğunu belirtti.
Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle kente değer kattığını ifade eden ALTEPE, “Bursa olarak her alanda örnek çalışmalar yapıyoruz. Tarihi kültürel miras projelerinden kırsal kalkınmaya, ulaşım yatırımlarından spor faaliyetlerine ve yeşil alanlara kadar her konuda çalışıyoruz. Şehrimiz için, insanların mutluluğu için çalışıyoruz, güzel işler ortaya koyuyoruz” diye konuştu.
Başkan ALTEPE, konuşmasının ardından, tüm personelle tek tek bayramlaştı. Bayramlaşmaya vatandaşlar da ilgi gösterdi. (25.08.2017)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ