E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Büyükşehir ve BUSKİ çalışanları bayramlaştı

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi’nin her ramazan ve kurban bayramında geleneksel hale getirdiği bayramlaşma törenine çalışanlar bu yıl da büyük ilgi gösterdi. BUSKİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, Büyükşehir ve BUSKİ çalışanlarının kurban bayramlarını tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin her ramazan ve kurban bayramında geleneksel hale getirdiği bayramlaşma törenine çalışanlar bu yıl da büyük ilgi gösterdi. BUSKİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, Büyükşehir ve BUSKİ çalışanlarının kurban bayramlarını tebrik etti.

Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışmaya giden yolda önemli kilometre taşlarını oluşturduğuna işaret eden Başkan ALTEPE, ülkenin “tek ses” ve “tek yürek” olunması gereken hassas günler içerisinden geçtiğini belirtti.

Yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyen Başkan ALTEPE, Kurban Bayramı’nın ülkenin varlığına ve birliğine vesile olacak güzel günler getirmesi dileğinde bulundu.

Bursa’ya çalışanlarıyla birlikte hizmet ettiklerini dile getiren Başkan ALTEPE, “Bu güzel şehre hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Bugüne değin gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, Bursa’yı örnek alınan kent konumuna getirdik. Yapılan her güzel işte çalışanlarımızın da payı bulunuyor. Bu vesileyle, hepinizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Ailelerinizle, yakınlarınızla birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE’nin yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin AVŞAR, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları Güngör GÜLENÇ, Talat ÖZEN ile daire başkanları ve şube müdürleri de hazır bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ