E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Dereler BUSKİ İle Temizleniyor

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla, dere temizliği ve dere ıslahı çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Mudanya çakal derede temizlik çalışmalarına başladı.

Mudanya Çakal Dere Köprüsü ve yol asfaltlama çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilmesinin ardından, bölgede yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarına başlayan BUSKİ Genel Müdürlüğü, Çakal Dere'nin ıslah ve temizliği için kolları sıvadı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ'ın talimatı doğrultusuna çalışmalara başlanıldığı bilgisini veren BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ, '' Çevresel faktörler yüzünden kirlenen ve dere yatağında biriken malzemelerin bir dizi çalışma ile temizlenmeye başladığını söyledi.

Dere ıslah çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren GÜLENÇ, '' Yol asfaltlama çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm hızıyla devam ediyor. Hem derenin su taşkınlarına yol açmasını önlemek hem de görsel olarak bölgeye daha güzel bir görünüm katmak için dere ıslah ve temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz'' dedi. (26.03.2019)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ