E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Dev güvenlik kadrosundan örnek güvenlik hizmeti

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, sunduğu güvenlik hizmetiyle de kurum kimliğini yansıtan örnek uygulamalara imza atıyor. 110 kişilik profesyonel ekibiyle bir kamu kurumunun güvenliği için alınması gereken bütün önlemlere sahip bulunan BUSKİ Güvenlik Şefliği, BUSKİ’nin güvenliğinin emin ellerde olduğunu gösteriyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, sunduğu güvenlik hizmetiyle de kurum kimliğini yansıtan örnek uygulamalara imza atıyor. 110 kişilik profesyonel ekibiyle bir kamu kurumunun güvenliği için alınması gereken bütün önlemlere sahip bulunan BUSKİ Güvenlik Şefliği, gösterdiği üst düzey performansla BUSKİ’nin güvenliğinin emin ellerde olduğunu ortaya koyuyor.

3’er aylık periyotlarla “güvenlik toplantısı” gerçekleştiren BUSKİ Güvenlik Şefliği, yeni dönemde izlenecek  çalışma stratejisini mercek altına aldı.

30 Mart 2014’deki yerel seçimler sonrası sorumluluk sahası bütün Bursa’yı kapsayacak biçimde yeniden belirlenen BUSKİ, güvenlik ağını, 7 merkez ilçenin yanı sıra, görev alanına dahil olan 10 ilçeyi de kapsayacak biçimde yeniden belirledi.

Teknolojinin en son imkanlarıyla donatılan kamera izleme odası, 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan mobil güvenlik araçları ve alanında uzman kadrosuyla BUSKİ’nin Bursa genelindeki arıtma tesisleri, içme suyu barajları, su depoları, pompa istasyonları ve diğer ilgili birimlerinin güvenliğini sağlayan BUSKİ Güvenlik Şefliği, güler yüzlü hizmet anlayışı ve güven veren görev sorumluluğuyla, BUSKİ’ye yolu düşen vatandaşların takdirini kazanıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ