E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Endonezya heyetinden BUSKİ’ye ziyaret

Buski Genel Müdürlüğü

Endonezya'nın başkenti Jakarta İl Meclisi'nde Yönetim ve altyapı komisyonunda görev yapan Endonezyalı heyet, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç'i ve Genel müdür Yardımcısı Devrim İzgi'yi ziyaret etti. Konuk heyet, BUSKİ'nin çalışma sistematiği ve hizmetlerine ilişkin bilgiler edindi.

Endonezya'nın başkenti Jakarta İl Meclisi'nde Yönetim ve altyapı komisyonunda görev yapan heyet İstanbul Endonezya Kültürel ve Sosyal İşler Ataşesi nezaretinde BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ'i ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Panaroma 1326 Bursa Fetih Müzesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu ziyaretinin ardından BUSKİ Genel Müdürlüğüne ziyarette bulunan konuk heyet Jakarta ve Bursa arasında bir köprü görevi görerek bilgi ve fikir paylaşımında bulundu.

Endonezyalı heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ, Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirdikleri altyapı hizmetlerinde örnek çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Endonezya da yaşanan içmesuyu sorunlarının iki şehir arasında yapılacak bilgi paylaşımı ile çözüme kavuşturulması için fikir alışverişinde bulunduklarını vurgulayan GÜLENÇ, geldikleri nokta itibarı ile edindikleri bilgi birikimi ve tecrübelerinden komşu ülkelerin su ve kanalizasyon idarelerine katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

İstanbul Endonezya Kültürel ve Sosyal İşler Ataşesi de BUSKİ’ye gerçekleştirdikleri ziyaretten büyük onur duyduklarını belirterek, BUSKİ’nin çalışmalarının Endonezya'da yapılacak çalışmalara ışık tutacağını vurguladı.

Konuk heyet, BUSKİ ziyaretinin ardından Bursa'nın Kültürel ve Sosyal Mekanlarında ziyaretlerine devam etti. (28.02.2019)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ