E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Hep Birlikte Nice Bayramlara

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi ile bağlı kuruluşlar ve BUSKİ Genel Müdürlüğü çalışanları, BUSKİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle bayramlaştı.

HEP BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA

25.07.2014

Büyükşehir Belediyesi ile bağlı kuruluşlar ve BUSKİ Genel Müdürlüğü çalışanları, BUSKİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle bayramlaştı.

Belediye çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, bayramların birlik, beraberlik günleri olduğunu belirterek, “Bursa her alanda ilklerin şehri. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, hemşehrilerimizden aldığımız güven ve destekle pek çok konuda başarılı hizmetlerde bulunduk. Bir tarih hazinesi olan ecdad mirası Cumalıkızık’ın, bizim hizmet dönemimizde Unesco Dünya Mirası Listesi’nde yer almış olması, hem bizler hem de bütün Bursalılar adına büyük bir onur vesilesidir. Çok yakın geçmişte böylesine büyük bir mutluluğu hep birlikte yaşadık. Bundan sonraki süreçte de benzer başarıları yine hep beraber gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Bu vesileyle çalışanlarımıza teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte mutlu ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma töreninde Başkan ALTEPE’nin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin AVŞAR, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşların yönetici ve çalışanları ile BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, Genel Müdür Yardımcıları İsmail YILMAZ, Güngör GÜLENÇ, Talat ÖZEN, daire başkanları, şube müdürleri ile BUSKİ personeli de hazır bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ