E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Hizmette sürekliliğe BUSKİ’den seçkin örnek

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü; İncirli Caddesi, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi, Selçukbey Caddesi ile caddelerin üst bölümlerindeki yerleşim alanlarını besleyen içme suyu ana iletim hattı üzerinde meydana gelebilecek olası arızalarda, hat üzerindeki bölgeleri susuz bırakmayacak nitelikte köklü bir çalışma başlattı.

Gerçekleştirdiği yatırımlarla iz bırakan çalışmalara imza atan Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, kamu kurumu olmanın seçkin örneklerini sunuyor.

Bu kapsamda bir büyük yatırımın daha startını veren BUSKİ; İncirli Caddesi, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi, Selçukbey Caddesi ile adı geçen caddelerin üst bölümlerindeki yerleşim alanlarını besleyen içme suyu ana iletim hattı üzerinde meydana gelebilecek olası arızalarda, hat üzerindeki bölgeleri susuz bırakmayacak nitelikte köklü bir çalışma başlattı.

Bu doğrultuda Erikli’deki 20 bin metreküp kapasiteli su deposunun yanına, 20 bin metreküp kapasiteye sahip ilave su deposu inşaatı başlatan BUSKİ, yine aynı bölgede pompa istasyonu da kuruyor.

İncirli Caddesi, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi, Selçukbey Caddesi ile adı geçen caddelerin üst bölümlerindeki yerleşim alanlarını besleyen içme suyu ana iletim hattı üzerinde meydana gelebilecek beklenmedik arıza durumunda, adı geçen bölgelerdeki yerleşim alanlarının susuz kalmasını engelleyecek şekilde devreye alınacak pompa istasyonu aracılığıyla su depolarındaki su stoğu, yerleşim alanlarına sevk edilerek, vatandaşların su sıkıntısı yaşamasının önüne geçilmiş olacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ