E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Kaliteli Hizmetin Adresi Buski

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘marka kent Bursa’ projeksiyonu kapsamında gerçekleştirdiği yatırımlarla, içme ve kullanma suyu kültürü oluşumuna

18.07.2014

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘marka kent Bursa’ projeksiyonu kapsamında gerçekleştirdiği yatırımlarla, içme ve kullanma suyu kültürü oluşumuna sağladığı katkı ile adından başarıyla söz ettiren BUSKİ Genel Müdürlüğü, kaliteden taviz vermeyen çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) İl Koordinatörü Mustafa KARAMAN başkanlığındaki konuk heyetin, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’yı ziyaretinde, BUSKİ’nin kurum kimliğini oluşturan karakteristik özelliklerin başında, “kaliteli hizmet” anlayışının geldiği vurgulandı.

Bir yerde başarı olgusundan söz ediliyorsa orada mutlaka kalite kavramının da bulunduğunu belirten KARAMAN, BUSKİ’nin başarılı çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirtti.

Kurum ve kuruluşların sundukları hizmeti “kalite” anlayışına verdikleri önemle taçlandırabileceklerine işaret eden KARAMAN, sundukları kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’ya teşekkür etti.

BUSKİ Genel Müdürü ÇETİNAVCI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’deki su ve kanalizasyon idareleri içerisinde ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi’ ne sahip ilk kurumun BUSKİ olduğunu vurguladı.

Kamu kurumu olmanın verdiği sorumluluk duygusu ve görev bilinciyle hizmet ürettiklerini belirten ÇETİNAVCI, gerçekleştirdikleri çalışmaların genetik şifresinde “kalite” olgusunun bulunduğunu ifade etti.

Ziyarette TSE İl Koordinatörü KARAMAN’ın yanı sıra; TSE Belgelendirme Müdürü Mithat KALEOĞLU ile TSE Araç Proje Müdürü Hakan KARAÇENGEL de hazır bulundu.

TSE İl Koordinatörü Mustafa KARAMAN, ziyaretin sonunda, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’ya “anı plaketi” takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ