E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Karacabey'de altyapı çalışmalarında sona gelindi

Buski Genel Müdürlüğü

Bursa'nın altyapı ağını gelecek yıllara taşımayı hedefleyen örnek projelere imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, tüm ilçelerde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa’da hayata geçirdiği yatırımlarla kentin yaşam kalitesini her geçen yıl daha da yukarılara taşıyan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Karacabey İlçesi'nin Canbalı, Mecidiye ve Nasrettin Mahallelerinde kanalizasyon açısından sıkıntılı olan bölgelerde Kanalizasyon ve İçmesuyu hatlarını yeniledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren  Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ,'' Tüm ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu hatlarını BUSKİ marifetiyle yenilemeye çalışıyoruz. Karacabey İlçemiz de yatırımlarımızı sürdürdüğümüz ilçelerin başında geliyor. Bu kapsamda, Canbalı Mahallesi, Nasrettin Mahallesi ve Mecidiye Mahallesi'nde çalışmalarda sona gelindi. Böylelikle Karacabey İlçemizin altyapısı sorunlu mahallelerini sorunlarından arındırmış olduk'' şeklinde konuştu.

BUSKİ Genel Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla örnek projelere imza attıklarına vurgu yapan BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ, Mecidiye Mahallesi'nde 6 kilometre içmesuyu, 3 kilometre kanalizasyon hattı , 2 kilometre de yağmursuyu hattı imal ettiklerini. Yine Canbalı Mahallesi'nde 2 kilometre içmesuyu hattı, 1 kilometre kanal ve 1 kilometre de yağmursuyu hattı yenileme çalışması yaptıklarını ifade etti.

Altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarını da hemen başlatan BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, çalışmanın yapıldığı adreslerde 2 kilometre asfalt imalatı gerçekleştirdi. (28.09.2018)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ