E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Karacabey’deki altyapı çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, sorumluluk alanına giren yeni ilçelerin altyapı sorunlarına çözümler üretiyor. Bu kapsamda çalışmaları yerinde izleyen BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI ve beraberindeki BUSKİ heyeti, Karacabey’e ziyarette bulundu.

6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile Bursa il sınırlarının tamamının büyükşehir kapsamına girmesiyle, görev sahası bütün Bursa’yı kapsar hale gelen Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, yeni ilçelerin altyapı sorunlarına çözümler üretiyor. Bu kapsamda çalışmaları yerinde izleyen BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI ve beraberindeki BUSKİ heyeti, Karacabey’e ziyarette bulundu.

Ziyarette, BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları İsmail YILMAZ, Güngör GÜLENÇ, Talat ÖZEN ile BUSKİ Şebekeler Daire Başkanı Orhan ÇAĞLAYAN da hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında Karacabey Atık Su Arıtma Tesisi, İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Yeni Mahalle’deki yağmur suyu çalışmalarını yerinde incelediklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, sorumluluk alanlarına giren ilçelerdeki altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Ziyaretin akşam bölümünde Karacabey Şube Müdürlüğü çalışanları ve aileleriyle yemekte bir araya gelen ÇETİNAVCI, bütün ilçelerin şantiyeye dönüştüğünü belirterek, Karacabey’de de gözlemledikleri başarı hedefli çalışma azminden duydukları memnuniyeti ifade etti.

BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan KAYA da ziyaretten büyük onur duyduklarını belirterek, BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün öncülüğü ve yol göstericiliğindeki çalışmalarını, 7 gün 24 saat esasına göre sürdürdüklerini belirtti.

Balkanlar’daki festivalden dereceyle dönen Mustafakemalpaşa Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileriyle renklenen gecenin sonunda,  BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan KAYA, ziyaretten duyulan onur ve memnuniyetin ifadesi olarak, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’ya teşekkür plaketi takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ