E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Kazanan “dostluk” oldu

Buski Genel Müdürlüğü

Bu yıl yedincisi düzenlenen “BUSKİ Su Kupası Futbol” turnuvası, 1 ay boyunca BUSKİ’de futbol heyecanı estirdi.

23 Ekim – 23 Kasım 2023 tarihleri arasında BUSKİ çalışanlarından merhum Raif Balkan’ın anısına, “7. Geleneksel Raif Balkan Futbol Turnuvası” adıyla düzenlenen turnuvada 8 takım mücadele etti.

Heyecanlı maçlara sahne olan turnuvanın final maçında, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ile Elektrik Makine Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı karşı karşıya geldi.

BUSKİ yerleşkesi halı saha tesislerinde oynanan final maçını 5-2 kazanan Elektrik Makine Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı turnuvanın şampiyonu oldu. Abone İşleri Daire Başkanlığı ise ikinciliği elde etti.

Turnuvanın üçüncülüğünü ise İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı kazandı.

BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yedikardeş’in de katıldığı final maçı sonrası ödül törenine geçildi.

Turnuvanın şampiyonu Elektrik Makine Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, şampiyonluk kupasını, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç’in elinden aldı. İkinciliği elde eden Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’na kupasını BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yedikardeş takdim etti. Turnuva üçüncüsü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın kupasını ise Hizmet İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Enes Şeker verdi.

Turnuvaya adını veren merhum BUSKİ çalışanı Raif Balkan’ın ailesine ise plaketini, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç verdi.

Turnuvaya katkılarından dolayı turnuva hakemi Nurdan Temel’e plaketini BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yedikardeş, yine turnuvaya bulunduğu katkı nedeniyle Turnuva Teknik Sorumlusu Hayati Aslan’a plaketini İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bülent Bay, turnuva boyunca jeneriklik kurtarışları nedeni ile gelecek vaat eden kaleci ödülünü Tevfik Kanmaz’a Elektrik Makine Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Recep Sever verdi.

185 Çağrı Merkezi ile Abone İşleri Dairesi Başkanlığı arasında oynanan maçta turnuvanın en güzel golünü atan oyuncu İbrahim Kılıç’a plaketini, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Güngör Alan takdim etti.

Turnuvanın en az gol yiyen kalecisi Semih Kurtuluş plaketini Sayaç Şube Müdürü Hüseyin Helvacı’nın elinden alırken, turnuvanın gol kralı Okan Kahraman’a plaketini Abone İşleri Dairesi Başkanı İsmail Başarır verdi.

Ödül törenin ardından çekilen toplu fotoğrafla turnuva son buldu.