E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Kişisel farkındalığınızla uyumlu yaşamın sırlarını keşfedin

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen “Kişisel Fardındalık Eğitimi” konulu etkinlikte, kişisel farkındalığın özel yaşama getirdiği kazanımlar ele alındı. 

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen “Kişisel Fardındalık Eğitimi” konulu etkinlikte, kişisel farkındalığın özel yaşama getirdiği kazanımlar ele alındı. İş ve aile yaşamında farklı kişisel özelliklerin motivasyon yöntemlerine ilişkin konu başlıklarının değerlendirildiği etkinlikte, kişinin kendini ifadede, kişisel farkındalığın önemli rol üstlendiğine işaret edildi.

Türk Psikologlar Derneği Bursa Şubesi Başkanı Eğitimci Psikolog Yılmaz GÜRKAN’ın konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerinde, farkındalık eğitimi ile yaşamda karşılaşılabilecek pek çok sorunun üstesinden gelinebileceğine değinildi.

Kişisel farkındalığın, algılama kapasitesinin sınırlarını genişleteceğini belirten GÜRKAN, “Bu ise iş yerimizde, evimizde ve özel hayatımızda, farklılıkları yönetme becerisi getirecektir. Uyumlu yaşamın sürdürülebilmesi için kişisel farklılıklarımızı harekete geçirmeliyiz. Kişisel farklılıkların ortaya konulması, etkin ifade tarzının geliştirilmesinde de oldukça önemli rol üstlenir. Aynı zamanda, empati kurabilme becerisini de geliştirir. Yaşam yolundaki inişli çıkışlı dalgalanmalardan olumsuz etkilenmemek, kişisel farkındalığın bilincine varmak ile mümkündür.” diye konuştu.

16 BUSKİ çalışanı ile sınırlı tutulan eğitim, katılımcılardan tam puan aldı. Kişinin kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık olmasının, kişisel farkındalık bilincine erişilmesiyle mümkün olabileceğine işaret eden katılımcılar, eğitimin tekrarı talebinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ