E-BUSKİ ONLİNE ABONE REHBERİ ÖNERİ & TALEP SU VE ŞEHİR BURSA
DERGİSİ
SU ANALİZ
RAPORLARI
HİZMET NOKTALARI

Kitapla buluşturan örnek kampanya

Buski Genel Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ile VM Medical Park Bursa Hastanesi çalışanları, Kütüphaneler Haftası’yla eş zamanlı başlattıkları “Bir Kitap Bin Umut” projesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ile VM Medical Park Bursa Hastanesi çalışanları, Kütüphaneler Haftası’yla eş zamanlı başlattıkları “Bir Kitap Bin Umut” projesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulundu.

Bağışlanan kitaplar, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin ARSLAN’ın da katılımıyla, Şehir Kütüphanesi’nde düzenlenen törenle, Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe HACIOĞLU’na teslim edildi.

Kütüphaneler Haftası’yla eş zamanlı olarak “Bir Kitap Bin Umut” projesi kapsamında başlatılan kampanyada, BUSKİ çalışanları 1530, VM Medical Park Bursa Hastanesi çalışanları da 420 kitap bağışında bulundu.

Etkinlik kapsamında VM Medical Park Bursa Hastanesi ile oluşturdukları ortak sinerjiyle sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, proje ile kitap okuma alışkanlığına katkı oluşturmayı ve toplum kesimlerini kitapla buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

Projeyi, Kütüphaneler Haftası’nda başlatarak, kitapla buluşma adına farkındalık oluşturmayı hedeflediklerine işaret eden ÇETİNAVCI, proje içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarına dikkat çekti.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin ARSLAN da BUSKİ ile gerçekleştirdikleri ortak projenin, kitabın yaşamdaki yeri ve önemine dikkat çekmeyi hedeflediğini belirtti.

İletişim teknolojilerindeki gelişmenin bilgiye ulaşımı kolaylaştırdığını bunun da kitap okuma alışkanlığını erozyona uğrattığını ifade eden ARSLAN, kampanyanın amaçlarından birinin de kitap okuma alışkanlığına destek oluşturabilmek olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe HACIOĞLU da gösterilen duyarlılık nedeniyle BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan’a teşekkür etti.

Bulunulan her kitap bağışının kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini dile getiren HACIOĞLU, kütüphanelerin kitabın okurla buluştuğu mekanlar olduğunu belirterek, düzenlenen etkinliğin Kütüphaneler Haftası’yla eş zamanlı olmasının da kendileri açısından büyük bir değer içerdiğini vurguladı.

HACIOĞLU, konuşmaların ardından, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yayınlarından oluşan kitap setini BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCIve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin ARSLAN’a takdim etti.

Törende BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Adem VURAL, BUSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem YILDIZ, VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Esra MOLLA, Pazarlama Müdürü İrfan DOĞAN ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Didem ARAS da hazır bulundu. (29.03.2017)

BÜYÜKŞEHİR B ELEDİYESİ BUSKİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ